fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Daniel Serrano, candidat núm. 5 del PPC per Barcelona, visita el mercat setmanal -Política- 29/11/2017

Aquest dimecres 29 de novembre, el número 5 de la llista electoral del PPC per Barcelona el 21D i president provincial del PP Barcelona Daniel Serrano ha passejat pel mercat setmanal per apropar a la ciutadania el programa electoral del PP per a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Ha definit la candidatura popular com una "alternativa al separatisme" i n'ha destacat la seva "fiabilitat i estabilitat": "Volem un govern de tots i per a tots, un govern que doni estabilitat política i econòmica a Catalunya, un govern que prengui com a exemple el Govern d'Espanya, en aquest cas el president Rajoy, que ha tret, per segona vegada, Espanya de la crisi".

Daniel Serrano, candidat núm. 5 del PPC per Barcelona, visita el mercat setmanal -Imatge 1-

Serrano ha parlat d'un escenari polític català que "ha saltat pels aires" i ha fet referència al "fraccionament de partits polítics, a la desaparició de partits històrics al Parlament que ja no tenen representació i a un govern que ha hagut de ser cessat pel Govern d'Espanya i per l'aplicació del 155". També ha parlat d'una societat catalana fraccionada i dividida i d'una economia afectada com a conseqüència del procés: "Nosaltres ja anunciàvem el que ha passat: la fuita d'empreses per la inestabilitat jurídica i política que vivim".

En aquest acte de precampanya, Serrano ha fet una crida a la participació: "Aquest 21 de desembre no pot faltar ningú a les urnes de veritat, legals, on els vots sí que comptabilitzen de forma legal i tenen efectes jurídics i polítics". El candidat popular ha remarcat la seva voluntat de crear un govern que s'ocupi dels problemes "reals, de veritat, i no d'un procés independentista que és il·legal, que no condueix enlloc i que ens separa de la resta d'Espanya i d'Europa". En el cas de Ripollet, Serrano ha mencionat els problemes amb la construcció de la residència o la reducció de dues a una zona tarifària de transport públic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal