fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PSC escalfa motors per a la campanya del 21D amb una botifarrada solidària -Política- 04/12/2017

Diumenge, 3 de desembre, el PSC de Ripollet va organitzar durant el matí una recollida d'aliments per al Gran Recapte, instal·lant un estand a la rambla de Sant Jordi. També van fer una botifarrada solidària al pati del Casal de Joves. Els socialistes ripolletencs van aprofitar per explicar als veïns i veïnes les seves propostes de cara a les eleccions al Parlament del 21 de desembre.

El PSC escalfa motors per a la campanya del 21D amb una botifarrada solidària -Imatge 1-El PSC escalfa motors per a la campanya del 21D amb una botifarrada solidària -Imatge 2-El PSC escalfa motors per a la campanya del 21D amb una botifarrada solidària -Imatge 3-El PSC escalfa motors per a la campanya del 21D amb una botifarrada solidària -Imatge 4-

Des del PSC local asseguren que comencem demà la campanya amb moltes ganes i ja han preparat un bon nombre d'actes electorals. Aquest dimarts, 5 de desembre, realitzaran un acte sobre educació amb la diputada Esther Niubó. Serà a les 17 h, davant l'Escola El Martinet. Dimecres, dia 6, estaran presents al mercat setmanal, amb un estand al parc dels Mestres i pel dissabte dia 9, han organitzat el "dissabte roig", a partir de les 10.20 h, al carrer Nou amb la rambla de Sant Jordi. 

Fotos: PSC Ripollet

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal