fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Comunicació- 01/12/2017

Avui, hem començat l'Info entrevistant la tinenta d'alcalde Pilar Castillejo, per descobrir tots els detalls de la campanya nadalenca que l'Ajuntament ha posat en marxa amb totes les associacions comercials de Ripollet.

Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 1 de desembre del 2017 -Imatge 5-

Ahir es va celebrar el Ple Ordinari de novembre i, avui, hem repassat amb la Mireia Folguera tots els acords que es van portar a debat.

També hem rebut la visita de quatre joves que participen en un programa integral per a beneficiaris de Garantia Juvenil al Patronat Municipal d'Ocupació. David Sarró, Johan Santiago, Alfonso Molero i Borja Rubio, acompanyats de la tècnica del PMO Sarabel Ruiz, ens han explicat com estan vivint l'experiència i quines són les seves expectatives de cara al futur laboral.

Hem començat la segona hora del programa coneixent la figura de Bahá'u'lláh, a càrrec del Doctor en Història Amin Egea, perquè aquesta tarda se celebra un acte per commemorar el bicentenari del seu naixement, a càrrec de la comunitat Bahai de Ripollet.

Hem acabat l'Info conversant amb Joaquim Roqueta, president de Gais Positius, i Fran Sánchez, regidor de polítiques LGTBI, ja que avui se celebra el Dia Mundial de la Sida. I també hem dedicat uns minuts a parlar de la 27ena Trobada de Gegants, que tindrà lloc aquest diumenge, amb el representant de la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) Joan Giménez.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Pilar Castillejo, tinenta d'alcalde; Sarabel Ruiz, tècnica del Patronat Municipal d'Ocupació, i els joves David Sarró, Johan Santiago, Alfonso Molero i Borja Rubio; Amin Egea, Doctor en Història; Elena Longares, tècnica de Gais Positius, Joaquim Roqueta, president de Gais Positius, i Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI; Joan Giménez, representant de la CRAC.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal