fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Els dos carregadors per a vehicles elèctrics ja estan en funcionament al municipi -Serveis- 24/11/2017

El passat dimarts es va fer la presentació de l'actuació d'instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics. Es tracta de punts de recàrrega gratuïts i d'accés lliure, ja que no cal fer cap fer-se cap targeta prèviament ni donar-se d'alta. "La nostra aposta és que sigui una càrrega gratuïta i oberta a tothom", explicava Fran Sánchez, regidor de Transport i Mobilitat.

Els dos carregadors per a vehicles elèctrics ja estan en funcionament al municipi -Imatge 1-Els dos carregadors per a vehicles elèctrics ja estan en funcionament al municipi -Imatge 2-Els dos carregadors per a vehicles elèctrics ja estan en funcionament al municipi -Imatge 3-

Un dels punts de recàrrega elèctrica es troba anant cap a la zona d'aparcament que està entre la Biblioteca i l'Ajuntament i l'altre està situat al carrer de les Escoles. Els dos carregadors s'alimenten de la xarxa elèctrica municipal. El carregador del carrer de Balmes es connecta a l'Ajuntament i el del carrer de les Escoles, a l'escola Anselm Clavé.

Es tracta de carregadors de càrrega semirràpida i amb un connector estàndard europeu. Des de l'Ajuntament, es vol afavorir l'ús rotatiu dels carregadors, amb una hora màxim carregant el vehicle i no pas tot el dia. "L'altre dia hi havia un taxi carregant. Pel que ens ha arribat, la gent ja està utilitzant els carregadors", afirmava Sánchez.

La instal·lació dels dos carregadors elèctrics és "una aposta de Ripollet per la mobilitat sostenible, és una aposta de futur", segons el regidor de Transport i Mobilitat. Pel que fa a la gratuïtat d'aquest servei, a dia d'avui no tindrà cap cost per l'usuari, però no es descarta que en un futur passés a ser de pagament. "Si tinguéssim molta demanda en un futur, sí que es farien de pagament, però ara mateix apostem perquè els carregadors siguin gratuïts", aclaria Fran Sánchez.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal