fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Serveis Socials proposa un taller de dansateràpia per a 'Gent Activa' -Serveis socials- 27/11/2017

El pròxim mes de gener de 2018 s'iniciarà un taller trimestral de dansateràpia, adreçat a persones més grans de 60 anys. La dansateràpia és una tècnica que utilitza la dansa i el moviment amb finalitats terapèutiques per aconseguir la integració corporal, emocional i cognitiva. El taller forma part del programa Gent Activa, promogut pel Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Ripollet. Les inscripcions començaran el pròxim 1 de desembre.

Serveis Socials proposa un taller de dansateràpia per a 'Gent Activa' -Imatge 1-

Aquest taller parteix de la premissa que la ment i el cos són inseparables, de manera que el nostre moviment corporal reflecteix les nostres emocions i el nostre estat d'ànim i que, d'altra banda, a través del moviment podem promoure canvis psicològics promovent la nostra salut i el nostre creixement personal. Els principals objectius del taller són la promoció del benestar del cos i la ment, l'autoconeixement i l'autoestima; el desenvolupament de la creativitat i l'expressió i, sobretot, tenir una oportunitat per gaudir i dedicar-se una estona a un mateix.

Aquest taller s'impartirà tots els dilluns, de 10 h a 11 h, al Casal d'Avis, iniciant-se el dia 8 de gener i finalitzant el 12 de març. Les inscripcions es faran a la recepció dels Serveis Socials a partir del pròxim dia 1 de desembre.

R.H.


Icona Fitxer PDF - 0,67 Mb - Diptic-Dansaterapia-2018_03.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal