fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
"Som cultura, som llengua", nou cicle de xerrades sobre llengua i cultura catalanes -Cultura- 27/11/2017

L'Oficina de Català de Ripollet i el Patronat Municipal de Cultura posaran en marxa aquest dimarts el projecte "Som cultura, som llengua", un cicle de xerrades sobre llengua catalana, cultura i festes populars. El seu objectiu és fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana i acostar la cultura popular a la ciutadania, especialment als nouvinguts, així com promocionar el teixit associatiu de Ripollet i el fons bibliogràfic de la biblioteca dedicat a l'aprenentatge de la llengua i cultura catalanes.

Durant tot el curs, es programaran diferents xerrades al voltant de l'aprenentatge de la llengua i activitats per conèixer algunes tradicions culturals arrelades a Ripollet amb la col·laboració d'entitats del municipi, entre les quals hi ha l'Associació de Pessebristes de Ripollet i els Diables de Ripollet. Totes les activitats estan obertes a tota la ciutadania i són gratuïtes, però cal inscriure's prèviament a la Biblioteca o al Centre Cultural. Tindran lloc al CIP, la Biblioteca i el Centre Cultural.

"Som cultura, som llengua", nou cicle de xerrades sobre llengua i cultura catalanes -Imatge 1-

La primera d'aquestes xerrades serà dimarts 28 de novembre, a les 18.30 h, a la Biblioteca. Sota el títol "Doblem en català", els assistents podran aprendre com es doblen les pel·lícules en català i posar en pràctica els seus coneixements mitjançant frases i converses breus. Altres activitats programades són una visita a la Mostra de Pessebres de Ripollet (21 de desembre) i xerrades per aprendre els recursos que ofereix la xarxa per aprendre català (31 de gener), la història del Cabraboc i el carnestoltes a Ripollet (8 de febrer), la comunicació (20 de març), les tradicions de Sant Jordi (18 d'abril) i l'ortografia a través de rètols i fullets informatius (30 d'abril).

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal