fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 12 de novembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
L'Ajuntament proposarà millores al carrer de Balmes en una nova assemblea veïnal -Serveis- 21/11/2017

En resposta a les reiterades demandes veïnals per millorar el carrer de Balmes, especialment en el tram comprés entre el carrer Cot i el parc de Ferran Ferré, l'Ajuntament ha convocat una assemblea per a presentar un projecte amb un bon nombre d'actuacions concretes al barri. Serà en el marc del projecte Barris al cor i tindrà lloc dimecres, 22 de novembre, a les 19 h, al Casal d'Avis.

L'Ajuntament proposarà millores al carrer de Balmes en una nova assemblea veïnal  -Imatge 1-L'Ajuntament proposarà millores al carrer de Balmes en una nova assemblea veïnal  -Imatge 2-

Algunes de les propostes van ser recollides durant l'assemblea celebrada el passat mes de maig, on els veïns van demanar solucions a problemes de mobilitat com ara voreres massa estretes, manca de voreres a la part del carrer que toca al polígon industrial o excés de trànsit, entre d'altres. En aquella trobada també es va reclamar un espai propi per a gossos al parc de Ferran Ferré. Propostes, totes elles que han estat estudiades amb Policia Local i altres departaments per tal de veure la seva viabilitat i que s'han recollit en aquest projecte, que dimecres presentarà el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez.

Foto: imatge de l'assemblea sobre el carrer de Balmes celebrada al Casal d'Avis el mes de maig

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal