fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 27 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació Aturats Ripollet-Cerdanyola, finalista en el Concurs d'Idees Innovadores -Economia- 20/11/2017

L'Associaciˇ Aturats/des Ripollet-Cerdanyola ha quedat finalista en el IV Concurs d'Idees Innovadores amb el seu cÓtering social "Menjar bo i just". El projecte es tracta d'un cÓtering obert a tothom, per˛ amb uns preus diferents per la gent necessitada o a l'atur i per la gent gran. El concurs, organitzat pel Consell Comarcal del VallŔs Occidental, tÚ l'objectiu de premiar idees innovadores capaces de crear ocupaciˇ de manera sostenible.

L'Associació Aturats Ripollet-Cerdanyola, finalista en el Concurs d'Idees Innovadores -Imatge 1-

De 40 projectes presentats, 10 aniran a la final, que tindrÓ lloc el dimarts 21 de novembre a les 16 h. En l'acte, els responsables dels projectes seleccionats faran la presentaciˇ de les seves propostes davant del jurat i el p˙blic i d'allÓ en sortiran 4 guanyadors. Els projectes vencedors rebran una aportaciˇ econ˛mica de 2.500 Ç cadascun i el suport d'una consultoria externa per millorar la proposta inicial de projecte empresarial.

En el mateix Concurs d'Idees Innovadores, el projecte Ripolab Hacklab tambÚ Ús un dels deu finalistes. Es tracta d'una comunitat digital oberta a tothom que treballa per divulgar la tecnologia a tots els nivells socials i propiciar el seu estudi tant a les escoles com al nucli familiar.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal