fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 17 de novembre del 2017 -Comunicació- 17/11/2017

Avui, ha centrat gran part de la primera hora del programa. Hem començat descobrint el projecte "Alehop!, escola de circ social", que s'ha posat en marxa aquesta setmana a Ripollet. Hem parlat amb un dels artistes i professors del taller provinent de l'Ateneu Popular de Nou Barris, Joan López, i amb la Carla Fontanella, tècnica d'acció comunitària de l'Ajuntament.

Info de la setmana: 17 de novembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 17 de novembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 17 de novembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 17 de novembre del 2017 -Imatge 4-

La regidora del PSC Ripollet, MARIA LLADÓ, ha entrat a les llistes del PSC per a les eleccions del 21D. Hem parlat amb ella per conèixer com afronta aquesta candidatura.

I més circ per arribar a les 13 h, perquè ens ha visitat la pallassa PEPA PLANA, que aquest vespre porta el seu espectacle "Paradís pintat" al Teatre Auditori.

A les 13 h, CÉSAR MARTÍNEZ, coordinador de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ens ha presentat la nova Escola de Pares que ha creat l'entitat. Tot just després, MARTA SOLER, manager de l'escola ambiental de l'Escola de l'Aigua, ens ha explicat la programació de la Casa Natura i totes les seves activitats.

Els últims minuts del programa els hem dedicat a Anselm Calvé, el protagonista de la xerrada que les Associacion de Veïns de Sant Andreu i Can Vargas han preparat per commemorar la seva figura i el seu paper dins la classe obrera.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Pepa Plana, pallassa; Carla Fontanella, tècnica d'acció comunitària de l'Ajuntament de Ripollet; César Martínez, coordinador, i Marina Ruiz, tècnica de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada;  Eduard Ballesteros, membre del Grup d'Estudis Ripolletencs, Maite Martín, presidenta de l'AV Sant Andreu i Antonio Olaya, president de l'AV Can Vargas.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal