fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Duo Fitness recapta més de 3.000 euros per a la Fundació Alvin Bayona -Societat- 13/11/2017

El passat divendres, 10 de novembre, s'estrenava el documental de Txema Clares i David García 'Ultramaratón del Aneto'. Els beneficis de la venda de samarretes de la Ultramarató i de les entrades de la projecció del documental al Teatre Auditori, un total de 3.200 euros, 590 de les entrades i la resta de les samarretes, s'han lliurat a la Fundació Alvin Bayona. L'esportista local Txema Clares fa anys que col·labora en la promoció de la fundació de l'esportista paralímpic Álvaro Bayona, que després de la lessió medul·lar patida l'any 2010 es va reinventar com a esportista i recorre el món inventant i promocionant noves tècniques d'esport adaptat, tal i com va explicar davant el públic assistent a l'estrena.



Duo Fitness recapta més de 3.000 euros per a la Fundació Alvin Bayona -Imatge 1-Duo Fitness recapta més de 3.000 euros per a la Fundació Alvin Bayona -Imatge 2-Duo Fitness recapta més de 3.000 euros per a la Fundació Alvin Bayona -Imatge 3-Duo Fitness recapta més de 3.000 euros per a la Fundació Alvin Bayona -Imatge 4-
Després de set mesos de preparació, sis membres del Gimnàs Duo Fitness, escapçalats per Txema Clares, van participar el passat mes de juliol a la Ultramarató de l'Aneto, celebrat a Benasc (Osca). D'aquesta gran experiència, David García, d'Envidea Producciones, ha fet el documental 'Ultramaratón del Aneto', sota la direcció de Txema Clares. El muntatge recull l'experiència de la Ultramarató, que va abastar diverses curses d'alta muntanya d'un total de 109 quilòmetres i 7.000 metres de desnivell positiu, amb l'objectiu de recaptar fons i difondre les activitats de la Fundació Alvin Bayona. La gesta va durar 37 hores i mitja en arribar a la meta.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal