fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 10 de novembre del 2017 -Comunicació- 10/11/2017

Avui hem començat l'Info parlant de la nova edició del Survival Zombie, que tindrà lloc el 25 de novembre. Ho hem fet amb els seus impulsors: David Moreno, de World Real Games; Sergi Samper, de la Unió de Comerciants (UCR); i Jordi Moya, del Gremi d'Hostaleria. Amb ells hem descobert detalls d'aquest joc de rol que torna a Ripollet, després del seu èxit al municipi el 2015, i l'impacte que té en l'economia i el comerç local.

Info de la setmana: 10 de novembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 10 de novembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 10 de novembre del 2017 -Imatge 3-

Tot seguit hem conversat amb Andrea Mattingley, de l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès", qui serà l'encarregada d'impartir el diumenge dia 12 un taller de percussió amb el cos.

A la segona hora de l'Info, hem parlat amb Meritxell Oller, de l'Esplai L'Estel, sobre la 11ena Nit Jove que ha organitzat l'entitat per dissabte dia 11 durant tota la tarda i fins a la matinada. Una festa que arriba a les portes del seu 37è aniversari.

També hem entrevistat David Armengol, comissari de l'exposició "Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció MACBA" que obre les seves portes el dissabte 11 al Centre Cultural. Aquesta exposició itinerant serà a Ripollet fins el gener, amb obres de 17 artistes internacionals i amb l'objectiu d'apropar els 30 anys de col·leccionisme del MACBa i l'art contemporani a la ciutadania.

I hem acabat parlant del documental "Ultramaratón del Aneto", que narra l'experiència de sis membres del gimnàs Duo Fitness en aquesta prova que es fa per recaptar fons per la Fundació Alvin Bayona. Hem tingut amb nosaltres el director del documental, Txema Clares, i el seu productor, David García.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: David Moreno, de WRG World Real Games; Jordi Moya, del Gremi Hostaleria; Sergi Samper, de la Unió de Comerciants de Ripollet; Meritxell Oller, de l'Esplai L'Estel; Txema Clares i David García, director i productor del documental "Ultramaratón del Aneto".




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal