fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El PP Ripollet presenta els temes que arriben a la seva Oficina Ciutadana -Política- 10/11/2017

Aquest dijous, el PP Ripollet ha presentat els problemes i consultes que han arribat a l'Oficina Ciutadana de la secció local del partit. Les exregidores populars Francina Sau i Cristina Lozano i el portaveu de la formació local Víctor Diéguez, han estat els responsables de detallar quines han estat les demandes que, des de maig del 2016, els veïns de Ripollet els han manifestat tant de forma presencial a la seu, com a peu de carrer o a través de diverses associacions.

El PP Ripollet presenta els temes que arriben a la seva Oficina Ciutadana -Imatge 1-

Entre els temes exposats, s'ha fet referència als problemes d'il·luminació a finals d'octubre als carrers Calvari i Maragall; a algunes mancances de Serveis Socials, com la impossibilitat d'accedir a habitatges socials o la manca de transparència en els recursos locals destinats a combatre la pobresa energètica; a queixes rebudes respecte la passada Festa Major, per exemple, la presència de menors al Correbars, els horaris del Xiringo i l'arrossegament dels cavalls; o a diferents punts perillosos per a vianants, alguns ja resolts, com ara les reixes enfonsades al terra dels carrer Ramon i Cajal i la rambla Sant Esteve o la manca de barana a les escales del carrer Padró. En referència a aquest últim punt, Sau ha mostrat la seva preocupació pel temps que passa des que l'Ajuntament focalitza el problema fins que hi posa solució. Els populars també han aprofitat la roda de premsa per mostrar la seva oposició als més de 17.000 € que l'Ajuntament invertirà en el projecte de la residència d'avis, que és competència de la Generalitat, i ha denunciat que la Taula Animalista, de la qual Lozano en forma part, no ha fet la reunió mensual des de l'abril.

Segons la formació, els veïns i veïnes també han fet arribar les seves preocupacions sobre la municipalització del servei de l'aigua. Sau ha comentat que aquest canvi de titularitat "no respon a criteris tècnics favorables pel benefici dels veïns". Respecte "el problema de sedició a Ripollet", en paraules de Sau, la formació ha cridat a la tranquil·litat i ha destacat que Ripollet no és un poble de majoria independentista i no forma part de l'Associació de Municipis per a la Independència, tot i que el govern local no actua com a tal. En aquest sentit, el PP Ripollet ha demanat explicacions a l'alcalde respecte la visita que va fer a Carabanchel el passat 22 d'octubre com a "batlle de Ripollet", tal com especifica el cartell de l'acte. Segons Diéguez, tot i que han demanat com s'ha finançat aquest viatge, "el problema és la representació quan vas com a batlle". "Si representa Ripollet, hauria d'informar", diu Lozano, ja que els populars no tenien coneixença prèvia d'aquest viatge al barri madrileny. La trobada a Carabanchel, organitzada pel Grupo por el Municipalismo en Carabanchel, portava el títol de "Municipalismo, un proyecto de transformación social".

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal