fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 12 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Calen uns 78 voluntaris pel Gran Recapte d'Aliments 2017 -Societat- 13/11/2017

Els dies 1 i 2 de desembre torna el Gran Recapte d'Aliments a Catalunya. Es tracta d'una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya no seria possible sense l'ajuda dels voluntaris. Des de l'organització informen que a Ripollet es necessiten uns 78 voluntaris per tal de poder distribuir-se entre els 10 supermercats participants en la campanya i que funcionaran com a punts de recollida dels aliments.

Calen uns 78 voluntaris pel Gran Recapte d'Aliments 2017 -Imatge 1-

Per a ser voluntari, qui ho vulgui pot apuntar-se al web de la campanya o bé trucar al responsable del Gran Recapte de Ripollet, Daniel Reguero, al 697 692 352.

Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya, segons l'organització. Per aquest motiu, els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya duen a terme aquesta iniciativa cada any. A Ripollet, el Gran Recapte de l'any passat va recollir 18.900 quilos d'aliments, una xifra que suposava una millora però que encara quedava lluny dels 32.850 quilos necessaris per atendre les famílies més necessitades del municipi.

M.F.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal