fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Esquerra Republicana de Ripollet reafirma en un comunicat el seu compromís amb la República Catalana -Política- 31/10/2017

Des d'Esquerra Republicana de Ripollet i el grup municipal a l'Ajuntament d'ERC-Junts per Ripollet-Acord Municipal volen reafirmar el seu "compromís i defensa amb la República Catalana, la qual va ser proclamada de facto el passat divendres 27 d'octubre".

Esquerra Republicana de Ripollet reafirma en un comunicat el seu compromís amb la República Catalana -Imatge 1-

En el comunicat emès, admeten que "la complexitat del moment pot provocar incerteses i molts dubtes al llarg de les pròximes setmanes". Per aquest motiu demanen calma a la ciutadania. També diuen que "cal defensar la República als carrers o des de cadascuna de les nostres posicions personals, de forma pacífica i cívica com s'ha fet fins ara" i "mostrar el nostre suport a les institucions catalanes legítimes vers els actes i poders fàctics il·legítims que volen imposar-se a Catalunya". Esquerra Republicana de Ripollet i el seu grup municipal a l'Ajuntament finalitzen el comunicat animant "a seguir endavant perquè així s'ha decidit col·lectivament".
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal