fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Comunicació- 27/10/2017

Avui hem començat l'Info repassant els acords del Ple d'octubre, que va tenir lloc ahir al vespre, on un dels punts destacats va ser el de les mocions. És per això que hem conversat amb Luís Tirado, regidor i portaveu del PSC, que va presentar una moció sobre educació.

Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 27 d'octubre del 2017 -Imatge 5-

També ha visitat els nostres estudis la regidora d'ERC, Lurdes Serra. La formació va presentar en el Ple dues mocions, una per exigir la llibertat dels presos polítics i una altra per condemnar la brutalitat policial.

El bloc polític l'hem finalitzat parlant amb Jacint Padró, del COP-Compromís per Ripollet, que aquesta setmana també s'ha sumat a la demanda de llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

A la segona hora de l'Info, a partir de les 13h, hem parlat amb José Carrasco, professor de l'Institut Palau Ausit i tutor dels dos alumnes que han participat recentment al campionat Worldskills, Eric Llansà i Carlos Grillo, amb qui també hem conversat.

I a l'Info d'avui també hem parlat amb els responsables de dues entitats locals. D'una banda, Ri-Pollet en línia, de recent creació, que aquest mes d'octubre ha iniciat tres tallers de ball en línia al Centre Cultural. I d'altra banda, amb Racons per Gaudir Palau Ausit, que ja ha posat en marxa un bon nombre d'activitats tant a les instal·lacions del Palau Ausit com al Centre Cultural i que, el dissabte 28 ofereix un taller de manualitats sota el títol 'Un reflexe de tu mateix'.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Luís Tirado, del PSC Ripollet; Lurdes Serra, d'ERC Ripollet; José Carrasco i Eric Llansà, professor i alumne de l'Institut Palau Ausit; Rosa Llopis, presidenta de "Ri-pollet en línia", i altres membres de l'associació; i Jose Manuel Peña, de "Racons per gaudir".




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal