fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 26 d'octubre del 2017 -Plens- 26/10/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 26 d'octubre, un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 8 punts i 4 mocions. Entre els punts que es debatran destaca el nomenament dels representants municipals d'Organismes Supramunicipals i els expedients de Modificació de crèdits de la Corporació, el Patronat Municipal d'Ocupació i el Patronat Municipal d'Esports. També es portarà al ple la revisió del preu del contracte de serveis de neteja d'edificis i dels seus patronats municipals en el període comprès entre febrer d'aquest any i gener del 2018.

Avanç del Ple Ordinari del 26 d'octubre del 2017 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, la regidora no adscrita Mònica Laborda en presenta una per instar la Generalitat a retirar les correccions de la Llei de renda garantida de ciutadania. El PSC en presenta una altra "per fer de l'educació una eina fonamental per a la construcció d'una societat plenament democràtica, socialment cohesionada i econòmicament pròspera".

ERC presentarà dues mocions. La primera és una moció per exigir la llibertat dels presos polítics Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i, la segona, de condemna a la brutalitat policial de l'Estat a Catalunya l'1 d'octubre.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal