fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
L'Arxiu i la Biblioteca animen la ciutadania a donar el material generat al voltant de l'1-O -Política- 27/10/2017

En el context social i polític generat al voltant de l'1 d'octubre, l'arxiu de l'Ajuntament de Ripollet, juntament amb 40 arxius municipals més de tot Catalunya, s'ha adherit a les campanyes iniciades per l'Associació d'Arxivers de Catalunya i la Conselleria de Cultura.

L'Arxiu i la Biblioteca animen la ciutadania a donar el material generat al voltant de l'1-O -Imatge 1-L'Arxiu i la Biblioteca animen la ciutadania a donar el material generat al voltant de l'1-O -Imatge 2-

L'objectiu és preservar i documentar les evidències d'aquest context, per tal de garantir-ne l'accés a la informació. Per això, es demana la col·laboració dels veïns i veïnes per la cessió de testimonis textuals, gràfics i audiovisuals de qualsevol mena i naturalesa (física o digital), relatius als esdeveniments succeïts abans, durant i després de l'1 d'octubre.

Des de la Regidoria de Patrimoni i Memòria Històrica, promotora d'aquesta adhesió, es demana que es tracti de documents, fotos, vídeos o àudios que facin referència a actes o fets esdevinguts a Ripollet a partir del passat 20 de setembre i que es detalli la data, la ubicació i la descripció del fet per tal de facilitar la classificació dels documents aportats.

David Fontanals, tinent d'alcalde de Patrimoni i Memòria Històrica, ha volgut destacar aquesta campanya "perquè és la primera vegada que els veïns i les veïnes aportaran documentació i informació conjuntament amb l'administració".

Les persones que estiguin interessades en aportar la seva documentació s'han d'adreçar a l'Arxiu Municipal els matins, de dilluns a divendres amb cita prèvia (telèfon 93 504 60 00 i correu: arxiumunicipal@ripollet.cat) o bé a les tardes i dissabtes al matí, a la Biblioteca pública.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal