fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Serveis socials- 23/10/2017

Diverses entitats locals que treballen amb persones grans van commemorar, el passat diumenge, 22 d'octubre, el Dia de la Gent Gran al Centre Cultural. L'acte, de caire cultural, va converti-se en una mostra de la feina que fan les entitats i del que les persones grans són capaces de fer. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament, havia de celebrar-se el passat 30 de setembre, però va ser ajornada per la pluja. Entre el centenar de presents, hi era la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz i tècnics del Departament.

Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Imatge 1-Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Imatge 2-Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Imatge 3-Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Imatge 4-Les entitats posen en valor el seu treball amb motiu del Dia de la Gent gran -Imatge 5-


L'acte va comptar amb la participació de l'Associació de Jubilats i pensionistes de Ripollet, amb un recital poètic; l'Associació Cultural i de persones adultes Jaume Tuset, amb lectures i poesies; el Centre Ocupacional Aspasur de la Fundació Catalònia, que va presentar un vídeo i va proposar la creació d'un mural conjunt, i el Centre de Dia de Can Vargas, que també va projectar un vídeo. Tot plegat, amb l'acompanyament musical de l'Escola de Música. El mural pintat, serà penjat al Casal d'Avis.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal