fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 20 d'octubre del 2017 -Comunicació- 20/10/2017

Avui hem començat l'Info parlant de la constitució del Comitè de Defensa del Referèndum. Ho hem fet amb un dels seus membres, Joan Carles Mompel, amb qui hem parlat dels orígens del comitè, així com de les activitats que tenen previstes.

Info de la setmana: 20 d'octubre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 20 d'octubre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 20 d'octubre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 20 d'octubre del 2017 -Imatge 4-

Núria Teruel, membre de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Ripollet, ens ha explicat quines iniciatives porten a terme per lluitar contra la malaltia. Aquest dissabte a partir de les 10h a la plaça de Pere Quart, per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, muntaran una paradeta perquè tothom que ho vulgui pugui col·laborar amb la causa.

També hem entrevistat a Fina García, Matilde Bulbena, María del Valle Priego i Montse Barquero, de l'Associació Fibromialgia i Fatiga Crònica Ripollet. Ens han descobert els nous cursos i tallers adaptats per a persones que pateixen aquestes malalties que han preparat per a aquest curs i de la feina de conscienciació i difusió que en fan.

A la segona hora de l'Info, hem conversat amb l'Oriol Francesch, de l'empresa Entorn a3. Hem parlat del procés participatiu sobre la municipalització de l'aigua previ a la redacció del reglament.

La Societat Coral El Vallès prepara un concert per commemorar els seus 140 anys d'història. Serà al Teatre Auditori, a les 18h. Hem parlat amb el seu president, Lluís Miró, sobre els valors de l'entitat i la importància de l'associacionisme a Ripollet.

Hem acabat el programa amb una entrevista amb el Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet. Hem conegut quines van ser les seves sensacions quan se li va fer entrega de la medalla d'argent a l'associació, com a subcampiona de la Lliga Espanyola de Fotografia de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF).

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Joan Carles Mompel, del Comitè de Defensa del Referèndum de Ripollet; Núria Teruel, d'AECC Ripollet; Fina García, Matilde Bulbena, María del Valle Priego i Montse Barquero, de l'Associació Fibromialgia i Fatiga Crònica Ripollet; i Joan Serrano, president d'Acció Fotogràfica Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal