fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
La Societat Coral "El Vallès" presenta un recorregut musical i teatral pels seus 140 anys d'història -Cultura- 20/10/2017

El Teatre Auditori acull, aquest diumenge 22 a les 18h, el concert "140 anys donant la nota!", de la Societat Coral "El Vallès". L'acte se suma a les activitats que commemoren el 140è aniversari de l'entitat que, justament coincideix amb aquest mes d'octubre.

La Societat Coral "El Vallès" presenta un recorregut musical i teatral pels seus 140 anys d'història -Imatge 1-

Amb la participació dels Amics del Teatre i la col·laboració dels Gegants de Ripollet, l'espectacle presenta una història cantada i teatralitzada de la Societat Coral "El Vallès" (1877-2017). Hi actuaran les tres seccions corals de la Societat: la Coral Tradicional, les Veus del Vallès i la Coral Infantil de l'Escola de Música, concretament, els alumnes de segon cicle. Jordi Giménez s'ha encarregat de la direcció musical, Mònica López ha estat l'encarregada de la direcció artística i Ramon Martos s'ha encarregat del text.

Actualment, la Societat Coral "El Vallès" compta amb uns 430 socis i uns 60 cantaires, a més de tots els alumnes de l'Escola de Música, la "llavor" de la Societat Coral, segons el seu president Lluís Miró.

Un dels objectius d'enguany, ha estat "acceptar tothom que ha volgut col·laborar i col·laborar amb tothom que ho ha demanat", assegura Miró. La creació d'aquestes sinergies permet mantenir l'esperit associatiu que sempre ha caracteritzat l'entitat.

Segons Miró, gran part de l'aforament ja està cobert, però es posaran a la venda algunes localitats una hora abans del concert a la taquilla del Teatre Auditori. El donatiu és de 5€ per a socis i nens, i de 8€ per a la resta de públic.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal