fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
5a edició del Piula contra la violència masclista -Societat- 23/10/2017

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha endegat, per cinquè any consecutiu, el concurs "Piula contra la violència masclista", amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència masclista, el 25 de novembre. El concurs vol sensibilitzar contra la violència masclista al jovent de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries. Amb aquest objectiu es proposa al jovent la creació d'una piulada i la seva posterior divulgació a les xarxes socials, @PiulaVallesOcc.

5a edició del Piula contra la violència masclista -Imatge 1-

El concurs està dirigit a joves d'entre 14 i 30 anys que visquin o estudiïn al Vallès Occidental. Per participar cal crear una frase per respondre a la pregunta 'Què fas tu per no ser masclista?' i que no tingui més de 110 caràcters (amb espais inclosos). Ha de ser una frase original, inèdita i no tenir abreviatures. A través del compte de twitter @PiulaVallesOcc es van difonent les frases de les persones participants i també es pot seguir tota la informació de la campanya de sensibilització en contra de la violència envers les dones.

Paral·lelament, de d'octubre fins desembre, el Consell Comarcal porta a terme diferents tallers als instituts de la comarca per sensibilitzar envers la violència contra les dones.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal