fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
S'organitzen concentracions de suport als líders de l'ANC i Òmnium empresonats -Política- 17/10/2017

Desenes de persones han secundat la crida de les entitats sobiranistes, agrupacions locals dels partits independentistes, el Comitè de Defensa del Referèndum de Ripollet i l'Ajuntament i s'han concentrat aquest migdia davant el consistori, en suport als líders de l'ANC i Òmnium, empresonats després de declarar a l'Audiència Nacional. Davant les presents i al peu de la pancarta "Llibertat presos polítics!", el regidor David Fontanals ha llegit un manifest de suport a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A la tarda, s'ha convocat una nova concentració, en aquest cas a la plaça de Pere Quart, a les 20 hores i amb espelmes.

S'organitzen concentracions de suport als líders de l'ANC i Òmnium empresonats -Imatge 1-S'organitzen concentracions de suport als líders de l'ANC i Òmnium empresonats -Imatge 2-S'organitzen concentracions de suport als líders de l'ANC i Òmnium empresonats -Imatge 3-S'organitzen concentracions de suport als líders de l'ANC i Òmnium empresonats -Imatge 4-

En l'àmbit català, durant la jornada s'han convocat aturades a les 12 davant els llocs de treball i una manifestació central amb espelmes per la Diagonal, des de passeig de Gràcia i fins a Francesc Macià. El Consell Comarcal també s'ha manifestat aquest migdia i ha mostrat el seu rebuig a les detencions.


Icona Fitxer PDF - 0,21 Mb - ripollet-pol-manifest-empresonament-anc-omnium-171017.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal