fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut -Sanitat- 18/10/2017

Aquest dimecres 18 es realitzarÓ un taller de "Maneig de la febre en pediatria" al Centre Cultural a les 18 h. El taller serÓ impartit per l'Equip de Pediatria del CAP Ripollet i estÓ adrešat a les famÝlies. Es discutiran alguns mites i s'abordaran temes com les convulsions febrils i tambÚ hi haurÓ un espai per resoldre dubtes. No cal inscripciˇ prŔvia.

La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut -Imatge 1-La febre en pediatria i els remeis naturals: dos tallers sobre salut -Imatge 2-

El taller estÓ dirigit a les famÝlies, per˛ tambÚ a les escoles bressol. L'objectiu Ús dotar d'eines a les mares i pares perquŔ quan el fill tingui febre, sÓpiguen com manegar-ho. Segons Elena Merino, adjunta d'infermeria del CAP Ripollet, "la febre Ús una de les consultes mÚs freqŘents i l'objectiu del curs Ús fer perdre una mica la por a la febre". Merino explica que el taller, que tindrÓ una durada d'hora i mitja, permetrÓ resoldre els dubtes dels pares i mares amb mÚs profunditat, atŔs que a les consultes al centre mŔdic el temps Ús mÚs limitat.

Xerrada sobre remeis naturals: dijous 19

D'altra banda, el pr˛xim dijous 19 es realitzarÓ una xerrada sobre remeis naturals pel dolor i altres malalties. La xerrada, que Ús gratu´ta, tindrÓ lloc de 10.30 h a 12 h al Casal d'Avis i estarÓ impartida per voluntaris de la Creu Roja. L'objectiu Ús fomentar l'˙s de productes naturals que tingui la gent a casa com a alternativa als medicaments.

Aquest taller sobre remeis naturals pel dolor pertany al programa Gent Activa de Serveis Socials i Ús l'˙ltim dins un cicle de 4 xerrades de la Creu Roja de Ripollet, totes relacionades amb l'envelliment saludable. Abans de l'estiu ja es van realitzar les altres tres xerrades: una sobre la hipertensiˇ, l'altra era un taller de relaxaciˇ i la tercera era sobre les cures dels peus a persones diabŔtiques.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal