fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 13 d'octubre del 2017 -Comunicació- 13/10/2017

Avui hem començat l'Info parlant de salut, ja que el poper dimecres 18, al Centre Cultural, s'impartirà a Ripollet el taller "Maneig de la febre en pediatria" i una xerrada sobre remeis naturas pel dolor i altres malalties, el dijous 19 al Casal d'Avis. Hem entrevistat l'adjunta d'infermeria del CAP Pinetons, Elena Merino. Ens ha ajudat a trencar mites sobre la febre infantil i alguns consells pràctics previs al taller.

Info de la setmana: 13 d'octubre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 13 d'octubre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 13 d'octubre del 2017 -Imatge 3-

El nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària es va inaugurar dimarts amb una conferència sobre l'obra de Josep Anselm Clavé. Hem conversat tant amb el president de l'aula, Julià López, com al professor de la UOC Roger Canadell, que va ser l'encarregat d'impartir la conferència.

La segona hora de l'Info la començarem parlant amb Joan Serrat, tècnic del servei d'empresa del PMO i responsable del curs "Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees".

Tot seguit hem parlat amb Juan López, d'Epidemic, que aquest diumenge no vol deixar ningú indiferent amb el seu espectacle de dansa Eneagrama, una eina d'autoconeixement i transformació personal.

Santi Sanginés, de l'Associació Musical Kanyapollet, ens ha explicat què podrem veure i escoltar al Kanyaconcierto d'aquest dissabte 14 a la nit, als locals d'assaig municipals.

I hem acabat parlant de la 35a edició de Nits de Música dedicada a la història del cinema musical nord-americà, amb Joana Raja, que és l'encarregada, juntament amb Lluís López, d'aquestes sessions especials.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Julià López, president de l'Aula d'Extensió Universitària de Ripollet; Juan López, president d'Epidemic; Joana Raja, conductora de les Nits de Música sobre el cinema nord-americà de l'AETMV.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal