fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència -Política- 09/10/2017

Unes 300 persones es van concentrar dissabte, 7 d'octubre, a l'Ajuntament, per demanar pau i diàleg, davant la situació que es viu a Catalunya. Amb roba blanca i sense banderes, van marxar silenciosament des de l'Ajuntament fins a la plaça del Molí, on un jove va llegir el manifest per tancar l'acte. El document, que demanava "un país on hi capiguem tots i totes", havia estat llegit a l'inici de la concentració, per una veïna. Una marxa "per mostrar que no volem que ens utilitzin, que ens enfrontin, que ens menteixin, que som molts més i que això no ho resolen ells, sinó la gent, el diàleg i la convivència", deia el manifest.

Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència  -Imatge 1-Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència  -Imatge 2-Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència  -Imatge 3-Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència  -Imatge 4-Marxa blanca a Ripollet per demanar diàleg i convivència  -Imatge 5-

Abans que comencés la marxa, l'alcalde, Jose Maria Osuna, va conversar una estona amb alguns dels presents, entre els quals hi havia un bon nombre de militants i simpatitzants del PSC de Ripollet, com ara l'actual regidor i primer secretari de l'agrupació local, Luís Tirado o l'exalcalde, Juan Parralejo.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal