fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Comunicació- 06/10/2017

Avui hem començat l'Info parlant de com es va desenvolupar el referèndum d'autodeterminació a Ripollet, el passat 1 d'octubre, i de tot el que ha donat de si aquesta jornada fins el dia d'avui. Ha visitat els nostres estudis Luís Tirado, regidor i portaveu del PSC, una de les formacions que s'ha sumat a la crida sota el lema "Parlem?".

Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 6 d'octubre del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit hem parlat de les Jornades Europees del patrimoni, que se celebren del 6 al 8 d'octubre a 180 municipis d'arreu de Catalunya. A Ripollet, a banda de les portes obertes i les visites guiades, se'n faran tallers i un Escape room. Ens ho ha explicat Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni.

La segona hora de l'Info l'hem començat parlant de teatre, amb Mónica López d'Amics del Teatre i directora de l'obra "Alicia al país de les meravelles", que diumenge, a les 6, es podrà veure al Teatre Auditori.

Tot seguit hem conversat amb Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que aquest vespre presenta la programació del primer trimestre d'aquesta temporada. Un acte que comptarà amb l'actuació de Celtic Groove.

I hem acabat parlant del la III Nit de tapes i nit del comerç que tindrà lloc dissabte, a càrrec de la Unió de Comerciants de Ripollet i dels paradistes del Mercat Municipal.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.


Fotos: Luís Tirado, regidor i portaveu del PSC; Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni; Mónica López i Marta López, d'Amics del Teatre; Joan Ramón Gordo, president de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell; Santi Álvarez, president de l'Ass. Concessionaris del Mercat, i Sergi Samper i Ingrid Vergara, de la Unió de Comerciants de Ripollet.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal