fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La 3a Nit de Tapes i Nit del Comerç tornen al Mercat Municipal i als carrers del centre -Economia- 06/10/2017

Després de l'èxit de les anteriors edicions, el dissabte, 7 d'octubre, torna la 3a Nit de Tapes al Mercat Municipal, de la mà de l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal i l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou, amb el suport de l'Ajuntament. Els paradistes oferiran, a partir de les 20 hores, tapes al preu d'1€, 2€ i 3€ i begudes a 1€. S'instal·laran taules a l'interior i a l'exterior del mercat per fer la vetllada gastronòmica més còmoda als assistents, una vetllada que va omplir de gent els passadissos del Mercat Municipal l'any passat.

La 3a Nit de Tapes i Nit del Comerç tornen al Mercat Municipal i als carrers del centre  -Imatge 1-La 3a Nit de Tapes i Nit del Comerç tornen al Mercat Municipal i als carrers del centre  -Imatge 2-

Paral·lelament, a la Nit de Tapes del Mercat, protagonista i motor d'aquesta iniciativa, la 3a Nit del Comerç també prendrà els carrers del centre el dissabte a partir de les 20 hores i fins a la mitjanit. Els comerciants instal·laran paradetes als carrers de Padró i del Sol i a la rambla de Sant Esteve per oferir els seus productes al públic. Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament s'han treballat perquè els establiments de l'Àrea d'Influència s'apuntin a la Nit del Comerç, amb l'objectiu de crear sinèrgies i dinamitzar el comerç de la ciutat.


Hi haurà un total de 25 botigues, que oferiran promocions i degustacions. Entre elles, joieries, sabateries, bars i restaurants, perruqueries, agències de viatges o quioscos, entre d'altres, etc. La Unió de Comerciant de Ripollet (UCR) també serà present amb una carpa a la plaça de Pere Quart.

La nit, però, serà més que una nit dedicada a l'activitat comercial i la gastronomia, ja que diverses entitats culturals amenitzaran la vetllada. L'Associació 3 Pasos, l'Associació Ripollet Country i l'Innedit Dance Complex oferiran un petit tast de les seves activitats a les 21 h, les 22 h i les 23 h en diferents espais. Els personatges de La Careta Teatre es passejaran tota la nit pels diferents emplaçaments per treure un somriure a tots els assistents.

A les 21 h, la Unió de Comerciants farà el sorteig dels dotze premis del 2n Concurs del Parany als Aparadors, que es va posar marxa el mes passat.

S.R.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal