fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 19 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Serveis socials- 29/09/2017

El pr˛xim dia 30 de setembre tindran lloc al Centre Cultural una sŔrie d'actes organitzats pel Club de Jubilats Pensionistes i Plataforma Ciutadana de Ripollet, dins el marc dels actes en commemoraciˇ del Dia Internacional de la Gent Gran, el dia 1 d'octubre.

Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 1-Arrenquen els actes del Club de Jubilats pel Dia Internacional de la Gent Gran -Imatge 2-

EstÓ previst que obri l'acte amb unes paraules la regidora Reyes Mu˝oz. A continuaciˇ, hi haurÓ una prÓctica d'escacs per part dels alumnes del Club d'Escacs de Ripollet i un recital de poesia a cÓrrec dels grups de centres per a la gent gran. L'acte comptarÓ amb les actuacions de grups del Cuadro Andaluz de Ripollet, de l'Asociaciˇn Tres Pasos i de la Societat Coral "El VallŔs", a cÓrrec del professor de l'escola de m˙sica Jordi JimÚnez. Durant la jornada, es realitzarÓ una entrega d'obsequis per part de les autoritats i del president del Club de Jubilats i Pensionistes.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal