fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Podem Ripollet crida al diàleg en l'àmbit local i a sortides democràtiques a partir del 2-O -Política- 25/09/2017

El Cercle Podem Ripollet ha fet públic un comunicat on condemna "la repressió del PP contra una mobilització pacífica i democràtica de tots els ciutadans" pel referèndum. Segons l'escrit, "és un atac amb la fi de coartar principis bàsics de la democràcia amb accions policials i judicials, que recorden els anys foscos de la dictadura, amb l'ànim de generar por en un intern de silenciar-nos".

Podem Ripollet crida al diàleg en l'àmbit local i a sortides democràtiques a partir del 2-O -Imatge 1-

Així mateix, manifesta el seu suport als alcaldes que estan essent investigats i defensa una solució política al conflicte, en lloc de la via judicial. Per al Cercle Podem de Ripollet, "aquest no és el referèndum que volem" pel que "l'única solució passarà per un referèndum amb garanties" i "a partir del 2-O caldrà buscar sortides democràtiques amb diàleg", en la línia de les "assenyades opinions conjuntes de les alcaldesses de Barcelona i Madrid, que han demanat diàleg, democràcia, votar i un procés constituent".

"Ripollet no necessita crispació"
Finalment, el comunicat de premsa del Cercle Podem de Ripollet conclou amb una crida al diàleg en l'àmbit local, ja que, en opinió de Podem, "Ripollet no necessita crispació ni repressió, sinó respecte a les posicions de tots i el dret a defensar-les pacíficament". I afegeix, "Ripollet és un municipi divers i plural, on la convivència ha d'estar basada en el respecte dels drets bàsics, entre ells el de la llibertat d'expressió".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal