fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arrenquen les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Cultura- 22/09/2017

Aquest cap de setmana arrenquen les celebracions de les Festes del Pilar, que culminaran el 12 d'octubre amb el tradicional festival de jotes. El pregó donarà l'inici del programa de la vintena d'activitats culturals, d'oci i gastronòmiques previstes. Enguany, anirà a càrrec del secretari d'Estat de Serveis Socials, Mario Garcés, aquest dissabte, a les 8 del vespre, al local de l'entitat, conjuntament amb la distinció dels socis de mèrit, que aquest any són Román Domínguez, Julia Vicioso i Angelines Les. Diumenge hi haurà un dinar i començaran els campionats de guiñote.

Arrenquen les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Imatge 1-Arrenquen les Festes del Pilar del Centro Aragonés -Imatge 2-

Pel següent cap de setmana, hi ha programat un dinar sorpresa amb un concurs de truites i dolços i començarà el campionat de dòmino. El Dia del Pilar, 12 d'octubre, tindrà lloc la tradicional processó, seguida de l'ofrena floral a la Verge del Pilar i la missa. Aquest any el festival de jotes comptarà amb el grup "Estirpe de Aragonia".

Una de les novetats d'aquesta edició és l'acord al qual ha arribat el Centro Aragonés amb una coneguda marca de cervesa. Tothom que vagi als diferents esmorzars i dinars organitzats durant les Festes del Pilar podrà tastar la cervesa aragonesa.

M.F.


Icona Fitxer PDF - 0,35 Mb - programacio-festes-pilar-2017.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal