fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Els usuaris de bus es poden beneficiar de dues noves targetes -Serveis- 22/09/2017

Es tracta de la nova targeta urbana T-10 d'una zona i la Targeta Rosa Metropolitana, que van ser presentades aquest dijous, 21 de setembre, pel regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, acompanyat per la tècnica del departament, Rosa Moragas. D'una banda, la Targeta Urbana, a un preu de 8,25 €, es podrà utilitzar amb les línies de Font 685, de Can Tiana a Montcada, i 620, de Ripollet a Barcelona, però només per a trajectes dins el nucli urbà. D'altra banda, la Targeta Rosa, que només es pot utilitzar a la Zona 1, es pot aconseguir enviant la sol·licitud de l'AMB que trobaran a l'OAC (c. de Balmes, 2). També poden fer servir el número d'informació gratuïta 900 700 077.

Els usuaris de bus es poden beneficiar de dues noves targetes  -Imatge 1-Els usuaris de bus es poden beneficiar de dues noves targetes  -Imatge 2-

Segons va explicar Sánchez, aquestes targetes són fruït del treball que l'equip de govern està fent des de principi de legislatura, tot i que encara continúen treballant per a la inclusió de Ripollet a la Zona 1 del Sistema Tarifari Integrat de l'ATM. Una inclusió que hores d'ara tindria un cost de 600.000 € per al municipi.

El 685 de Font, el petit
Aquest autobús connecta incansable tot Ripollet, des de Tiana fins a Montcada. L'objectiu de la Regidoria, amb la posada en marxa de la Targeta Urbana, és aconseguir que augmenti el nombre de passatgers, amb l'objectiu de demanar ampliar la seva freqüència de pas i que enlloc de cada hora passi cada mitja. La Targeta Urbana la podran comprar, a partir de la primera setmana d'octubre, als conductors tant de la línia 685 com de la 620 i a les oficines de Font. En cas que el conductor detecti un ús fraudulent de la targeta, fora del nucli urbà, serà sancionat, tot i que el regidor Fran Sánchez, espera "que la gent sigui responsable".

Nova guia de mobilitat i campanya informativa
Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, l'Ajuntament de Ripollet ha reeditat la Guia del Transport Públic, que farà arribar a totes les llars. A més, durant el mes d'octubre portarà a terme una campanya informativa per donar a conèixer entre la població les 9 línies de bus que operen a Ripollet. Així, es farà una campanya específica, col·locant cartells a les marquesines i OPI i fent difussió a través de les xarxes socials de cadascuna d'aquestes línies, algunes d'elles molt desconegudes, com ara la 690 de Font, de Badalona a la UAB; o el 621, que va als polígons industrials.

R.H.


Icona Fitxer PDF - 3,21 Mb - ripollet-ser-mobilitat2017.pdf 
Icona Fitxer PDF - 1,43 Mb - mapa-zonificacioATM.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal