fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Promoció d'activitats culturals i familiars amb el passaport "Petit Ripollet" -Cultura- 21/09/2017

Es tracta d'una acció adreçada als infants d'entre 3 i 12 anys i a les famílies per tal d'apropar la cultura i els equipaments culturals de Ripollet. El passaport acompanyarà les famílies durant tot el curs i, cada cop que participin en una de les activitats culturals de la ciutat, se'ls segellarà la seva participació. Quan tinguin deu caselles marcades, els participants gaudiran d'una sorpresa.

Promoció d'activitats culturals i familiars amb el passaport "Petit Ripollet" -Imatge 1-Promoció d'activitats culturals i familiars amb el passaport "Petit Ripollet" -Imatge 2-Promoció d'activitats culturals i familiars amb el passaport "Petit Ripollet" -Imatge 3-

El Teatre Auditori del Mercat Vell, el CIP Molí d'en Rata, la Biblioteca i el Centre Cultural són els quatre equipaments de la ciutat que s'han unit en aquesta iniciativa i que ofereixen les diferents activitats i tallers per gaudir en família. L'oferta cultural i familiar reuneix els espectacles del Petit Mercat Vell; els tallers de patrimoni i història del CIP Molí d'en Rata; les activitats de foment de la lectura que organitza la Biblioteca, com l'Hora del conte, i tallers de ioga i cuina al Centre Cultural.

Els passaports es repartiran entre els diferents centres de Primària del municipi i també n'hi haurà de disponibles als diferents equipaments culturals que formen part del programa. "Esperem que aquesta iniciativa faci créixer la passió per la cultura", desitjava el regidor de Cultura, Oriol Mor.

Des de l'Ajuntament expliquen que aquesta acció té tres finalitats: fidelitzar el públic, crear nous usuaris i nou públic i crear un vincle entre la família i els equipaments culturals. Es tracta d'una iniciativa subvencionada pel Departament de Cultura de la Generalitat.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal