fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Associació d'Aturats signa un conveni amb l'Ajuntament per realitzar tallers per a aturats -Economia- 20/09/2017

L'Associació d'Aturats Ripollet-Cerdanyola ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Ripollet amb la finalitat de realitzar tres tallers, enfocats a projectes ocupacionals. Es tracta de dos tallers de cuina i un de costura, els quals es realitzaran al Patronat d'Ocupació a partir de l'octubre. Els cursos seran impartits setmanalment, es realitzaran durant tot el trimestre i estaran dirigits principalment a persones aturades.

L'Associació d'Aturats signa un conveni amb l'Ajuntament per realitzar tallers per a aturats -Imatge 1-L'Associació d'Aturats signa un conveni amb l'Ajuntament per realitzar tallers per a aturats -Imatge 2-

D'altra banda, l'associació ha preparat per al dissabte 30 de setembre un "Teatre amb els aturats" a les 20 h al Teatre Auditori. L'obra representada serà "Amor de Don Perlimplín y Belisa en su Jardín", de Fontova Teatre. Es tracta d'una comèdia satírica i divertida de Federico García Lorca. Tothom que ho vulgui està convidat a assistir-hi amb una col·laboració de 3 €. Les reserves es poden fer trucant al 655 127 496.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal