fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Comunicació- 15/09/2017

Avui hem començat l'Info parlant de l'inici del curs 2017-18 i ho hem fet amb el regidor d'Educació, Oriol Mor.

Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 15 de setembre del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit hem parlat del desenvolupament de la Diada i d'algunes manifestacions fetes per diverses formacions polítiques en relació al referèndum. Així, hem conversat amb l'alcalde de Ripollet, Jose María Osuna, el president del PDECAT i portaveu de la Taula pel Sí, Joan Fandos, i amb el president d'ERC-Junts per Ripollet, Jordi Soldevila.

La segona hora de l'Info l'hem començat parlant amb Ramon Martos, historiador i president del Grup d'Estudis Ripolletencs, que ahir va presentar el tercer número de la revista '973', dedicat íntegrament a Josep Anselm Clavé.

Tot seguit ens han visitat els nostres estudis alguns dels jubilats que continuen lluitant per aconseguir una residència, tot i que actulment figuren com a exmembres de la Junta directiva del Club de Jubilats.

I hem acabat parlant amb el regidor de Mobilitat i transport públic, Fran Sánchez, sobre el programa d'actes de la Setmana de la Mobilitat a Ripollet, que comença demà dissabte i que s'allargarà fins el 30 de setembre.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor, regidor d'Educació; Joan Fandos, portaveu de la Taula pel Sí; Ramon Martos, president del GER; Luis Resina, Arsenio García, José Corrales i Manuel López, exmembres del Club de Jubilats; i Fran Sánchez, regidor de Mobilitat.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal