fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Les CAV fan una crida a una àmplia participació de la ciutadania al referèndum de l'1-O -Política- 13/09/2017

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), on també està integrat el COP-Compromís per Ripollet, han fet una declaració pública a favor del referèndum de l'1-O i han demanat una àmplia participació de la ciutadania. Segons el comunicat de les CAV, "aquest dia està vinculat directament al dret a l'autodeterminació i ens preguntarem si volem -o no- esdevenir un estat independent en forma de república".

Les CAV fan una crida a una àmplia participació de la ciutadania al referèndum de l'1-O -Imatge 1-

Per a les Candidatures Alternatives, "és la participació el que dotarà de garanties democràtiques aquest procés. La ciutadania s'ha mobilitzat en nombroses ocasions per a la independència, però ens cal aquest referèndum, una eina clarificadora que ens permeti a totes les persones pronunciar-nos sobre aquesta qüestió específica i no vinculada a cap votació de partits".

Així mateix, la nota de les CAV recorda les paraules del passat mes de juliol de José María Osuna, alcalde de Ripollet, membre de COP- Compromís per Ripollet, que afirmava "tenim davant nostre una eina molt potent i una oportunitat irrenunciable, que fa pocs anys era inimaginable. Per tot això els alcaldes i alcaldesses que aspirem al canvi no podem romandre passius, sinó que hem de prendre partit l'1 d'octubre, per tal d'assegurar que sigui un èxit de participació i en definitiva una victòria del poble".

Finalment, el comunicat acaba manifestant que les CAV treballaran "des dels ajuntaments, a govern o oposició, des del carrer, a cada racó de cada municipi, perquè Catalunya s'expressi sense pors i en plena llibertat".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal