fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet participa en l'elaboració de catifes de flors sobre el Camí de Sant Jaume -Cultura- 13/09/2017

Membres de l'Associació Cultura i Tradició van participar en el projecte 'Catifes en el Camí de Sant Jaume, art efímer per a la pau al món' que va tenir lloc a principis de setembre a Santiago de Compostel·la. L'entitat ripolletenca hi va prendre part com a membre de la Federació Catalana d'Entitats Catifaires.

Ripollet participa en l'elaboració de catifes de flors sobre el Camí de Sant Jaume -Imatge 1-Ripollet participa en l'elaboració de catifes de flors sobre el Camí de Sant Jaume -Imatge 2-Ripollet participa en l'elaboració de catifes de flors sobre el Camí de Sant Jaume -Imatge 3-

Durant deu hores, 16 catifaires catalans van realitzar a la plaça de l'Obradoiro una catifa amb un gran valor artístic que portava per títol 'Som gent de pau' i, entre altres elements, incorporava un crespó negre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils. A més, el ripolletenc Pere Padró va ser un dels artistes les obres dels quals es van poder veure en l'exposició col·lectiva organitzada al claustre del monestir de San Martín Pinario sota el títol 'Confluències de l'art a Santiago'.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal