fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'escola Els Pinetons comença el curs amb una 'performance' per reclamar l'Institut -Educació- 12/09/2017

L'escola Els Pinetons ha obert el curs escolar 2017-2018 amb una performance organitzada per l'Associació de Famílies del centre per reivindicar la creació de línies d'ESO a l'escola. L'acte reivindicatiu ha començat a les nou del matí, amb famílies i alumnes lluint les samarretes grogues de "SOS Educació" i portant alguns xiulets. A la pancarta a la façana de l'escola s'hi llegia "Per l'Institut escola Els Pinetons. Volem continuïtat a la pública".

L'escola Els Pinetons comença el curs amb una 'performance' per reclamar l'Institut  -Imatge 1-L'escola Els Pinetons comença el curs amb una 'performance' per reclamar l'Institut  -Imatge 2-L'escola Els Pinetons comença el curs amb una 'performance' per reclamar l'Institut  -Imatge 3-

Des de l'Associació de Famílies d'Alumnes, ja fa mesos que es treballa per demanar la creació d'un institut "que permeti donar cabuda a l'alt volum d'alumnes que en els anys vinents accedirà als estudis de secundària". Ara s'ha volgut aprofitar l'inici de curs perquè "és un bon dia per reivindicar que es necessita l'Institut escola i també per fer-ho amb un caire més festiu, perquè els nens es trobin els globus en entrar".

L'Escola Els Pinetons ja va rebre el passat mes de juliol el suport del Ple Municipal de Ripollet. Inma Anegas, vicepresidenta de l'AFA Pinetons, explica que la lluita continuarà durant tot el curs: "La nostra idea és anar directament a parlar amb els Serveis Territorials i el següent pas seria anar al Parlament". "Som famílies que estem lluitant per una educació pública i amb continuïtat, perquè ens agrada la nostra escola i aquest mètode", conclou Anegas.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal