fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Iniciat el darrer trimestre del Calendari del contribuent 2017 -Serveis- 06/09/2017

El pròxim 15 de setembre comença el termini de pagament de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques) i de les taxes d'entrada de vehicles, de recollida d'escombraries domèstiques i comercials, d'ocupació i utilització del domini públic i d'ocupació de la via pública (caixers automàtics i contenidors a zones industrials). El termini per a les persones que no tenen domiciliats aquests pagaments finalitzarà el 15 de novembre. Per a les persones que sí que els tenen domiciliats, la data de cobrament serà el 2 de novembre.

Iniciat el darrer trimestre del Calendari del contribuent 2017 -Imatge 1-

Quant al pagament de l'entrada de vehicles (guals), a partir d'aquest exercici 2017 i en endavant, el rebut s'emetrà a nom de la persona propietària del gual qui, si així ho creu convenient, podrà repercutir l'import de la taxa al llogater, en cas de tenir-ne un.

Amb aquests pagaments, només restarà per abonar el darrer fraccionament de l'IBI (Impost sobre béns immobles), que es farà el dia 1 de desembre per aquells que tinguin el pagament domiciliat.

Recordar que qui vulgui domiciliar els pagaments ho pot fer mitjançant l'imprès que es facilita a l'Ajuntament, a les entitats bancàries, o bé a través del web municipal www.ripollet.cat. També els pot domiciliar a través de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (rbla. de Sant Jordi, 75).

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal