fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La primera fase del pla del PMO de manteniment ha donat feina a 26 persones -Economia- 01/08/2017

Aquest primer semestre de 2017, el Patronat Municipal d'ocupació ha executat la primera fase del projecte 'Manteniment d'espais, equipaments i instal·lacions públiques a Ripollet'. Aquest s'inclou en el programa Treball i Formació subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i està cofinançat pel Fons Social Europeu.

La primera fase del pla del PMO de manteniment ha donat feina a 26 persones -Imatge 1-La primera fase del pla del PMO de manteniment ha donat feina a 26 persones -Imatge 2-
26 contractats
L'objectiu d'aquest projecte és afavorir la inserció laboral i la millora de l'ocupabilitat de persones en situació d'atur oferint tant accions d'experiència laboral i accions de formació. Així, entre desembre del 2016 i gener del 2017, van iniciar contracte 26 persones, quatre amb contractes anuals i 22 amb contractacions de 6 mesos que han finalitzat aquest mes de juliol.

Amb aquests plans d'ocupació a jornada completa, persones majors de 45 anys no perceptores de prestacions i persones perceptores de la Renda Mínima d'Inserció s'han reincorporat al mercat laboral com a treballadors i treballadores de les brigades municipals de neteja viària (peons), jardineria (peons) i rehabilitació (oficial lampista, pintor, paleta, fuster i ferrer, i peons de la construcció). El seu treball ha contribuït a la millora de les condicions de l'espai públic i dels equipaments d'ús comunitari (carrers, escoles, parcs, camins...); a mantenir i reparar les infraestructures, així com els equipaments i instal·lacions públiques del municipi.

També formació
Pel que fa a la part formativa, 13 persones han assistit amb aprofitament als mòduls formatius que integren el Certificat de Professionalitat de Neteja en espais oberts i instal·lacions Industrials i 10 persones han obtingut el Certificat de Prevenció de Riscos laborals (construcció) de 20 hores, i han realitzat dos mòduls de formació transversal en competències lingüístiques i digitals.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal