fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Festa de l'escuma i sorteig d'un mòbil aquest dimecres al mercat setmanal -Economia- 26/07/2017

El mercat setmanal ha organitzat aquest dimecres, 26 de juliol, una nova edició de 'Viu el Mercat Setmanal!'. L'Associació de Paradistes de Ripollet, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet i la Diputació de Barcelona oferirà una jornada de compres en família durant tot el dia i fins les 20.30 h. A més, a les 18.30 h celebraran una festa de l'escuma a les pistes de l'Esbar i a les 20 h realitzaran el sorteig d'un mòbil d'última generació. Com a novetat, el Mercat Municipal obrirà aquest dimecres, de 18 a 20.30 h.

Festa de l'escuma i sorteig d'un mòbil aquest dimecres al mercat setmanal  -Imatge 1-Festa de l'escuma i sorteig d'un mòbil aquest dimecres al mercat setmanal  -Imatge 2-

Durant tot el dia, els paradistes aniran repartint entre els compradors unes butlletes per a participar al sorteig. El guanyador haurà d'estar present durant el sorteig. Com en d'altres edicions, el mercadal estarà instal·lat durant tot el dia a excepció de les parades de fruita, que només estaran en horari de matí.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal