fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Es demana l'aportació de bicis i peces per al servei r-bici -Serveis- 20/07/2017

L'Ajuntament ha tornat a fer una crida a col·laborar amb el servei r-bici. Si el mes de juny es necessitaven bicicletes petites, ara demanen aportar bicicletes de tot tipus o peces que els veïns ja no utilitzin. L'objectiu és ajudar a oferir un millor servei de préstec gratuït i a fomentar la reutilització. Els interessats poden portar el material al mòdul de l'R-bici del parc del riu Ripoll. Recodem que el servei funciona fins el 30 de setembre, de dijous a divendres en horari de matí i tarda.

Es demana l'aportació de bicis i peces per al servei r-bici -Imatge 1-Es demana l'aportació de bicis i peces per al servei r-bici -Imatge 2-

Ripollet disposa d'una xarxa de vies per a bicicletes d'uns 10 quilòmetres. Una part d'aquesta via transcorre paral·lela al marge del riu Ripoll i connecta els municipis de Barberà del Vallès amb el de Montcada i Reixac. Tot i que aquesta xarxa és utilitzada majoritàriament com a via de comunicació amb els centres de treball, també és molt utilitzada per a l'oci i l'esport de la ciutadania durant els cap de setmana. És en aquesta via i durant aquests dies quan l'Ajuntament de Ripollet fa anys que fa instaurar un servei de lloguer de bicicletes que va tenir gran èxit d'afluència per part de la població.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal