fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Associació d'Aturats Ripollet i Cerdanyola reconeguda pel seu compromís amb la Renda Garantida -Societat- 17/07/2017

L'Associació d'Aturats Ripollet i Cerdanyola va recollir la seva acreditació com a entitat que ha donat suport a la Renda Garantida de Ciutadania. Ho va fer en un acte de reconeixement i compromís amb la Llei, celebrat el passat divendres, 14 de juliol, a l'Espai Calabria 66. Recordem que el passat 12 de juliol el Parlament va donar llum verda a la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania amb el vot favorable de tots els grups de la cambra. Representants de l'entitat local també van ser presents al Parlament per tal de celebrar aquesta victòria.

L'Associació d'Aturats Ripollet i Cerdanyola reconeguda pel seu compromís amb la Renda Garantida -Imatge 1-L'Associació d'Aturats Ripollet i Cerdanyola reconeguda pel seu compromís amb la Renda Garantida -Imatge 2-

La renda garantida pretén assegurar uns ingressos mínims a les persones que es trobin en situació de pobresa. La podran percebre tots aquells que no arribin al 100% de l'Índex de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), situat en 664 euros al mes. El Govern preveu començar a pagar la renda garantida de ciutadania el setembre d'aquest mateix any. D'entrada, hi accediran totes les persones que ara cobren la Renda Mínima d'Inserció, conegut popularment com a PIRMI, que ara està dotat amb 426 euros mensuals. En aquest punt de partida, els beneficiaris percebran el 85% de l'IRSC. És a dir: el primer membre de la família rebrà 550 euros; el segon, la meitat, i 75 euros per cada fill, amb un màxim de tres. El 100% no arribarà fins a l'abril de 2020.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal