fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Inaugurades les dues exposicions fotogràfiques del Centre Cultural -Cultura- 14/07/2017

El 13 de juliol es va inaugurar oficialment l'exposició Ellos... los pequeños detalles, de la fotògrafa Marga Pérez. Es tracta d'una col·lecció d'imatges captades al llarg de la llera del riu Ripoll i que copsen la bellesa ínfima de les petites coses.

Inaugurades les dues exposicions fotogràfiques del Centre Cultural -Imatge 1-Inaugurades les dues exposicions fotogràfiques del Centre Cultural -Imatge 2-Inaugurades les dues exposicions fotogràfiques del Centre Cultural -Imatge 3-Inaugurades les dues exposicions fotogràfiques del Centre Cultural -Imatge 4-

Per altra banda, a la Sala d'Art, el 6 de juliol es va inaugurar la mostra Fantasia i realitat, una mostra dels fotògrafs Joan Serrano i Pedro Justicia, d'Acció Fotogràfica Ripollet, que exploren la frontera entre realitat i ficció a través de dues mirades radicalment oposades, fins i tot tècnicament.

Mentre Justicia s'aboca als mons dels somnis a través d'una col·lecció d'imatges on el color és el protagonista, Serrano, a través d'un fotoreportatge en sobri blanc i negre, ensenya una realitat prou desconeguda però, alhora, ben propera.

Tant la mostra de Marga Pérez com de Serrano i Justicia es podran visitar fins al 21 de juliol.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal