fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Comunicació- 07/07/2017

Avui hem començat l'Info parlant del Ple Extraordinari celebrat ahir i en el qual van renunciar a la seva acta l'exalcalde Juan Parralejo i les regidores socialistes Rosa Martín i Mar Viera.

Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 7 de juliol del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit hem conversat amb el regidor de Cultura i Educació, Orol Mor, perquè ens avancés el programa de la propera Festa Major, programa que es presentarà oficialment dimarts vinent, 11 de juliol, al Centre Cultural. Amb Mor també hem parlat sobre el plenari del Consell Escolar Municipal celebrat ahir dijous.

Més endavant hem parlat amb els tècnics de Joventut José María Sebastián i María José Morcillo perquè ens expliquessin coses del Concurs de Curmetratges Express i del certamen Made in Ripo que tindran lloc demà dissabte a la nit al pati del Casal de Joves, però també dels propers projectes que tenen per als mesos a venir.

La segona hora de l'Info l'hem començat conversant amb la presidenta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu, Maite Martín, perquè ens donés detalls de la festa del barri que tindrà lloc demà dissabte durant tot el dia al parc de Norbert Fusté. Martín també ens ha explicat la proposta de l'entitat per guanyar places d'aparcament al voltant del cementiri.

Tot seguit ha visitat els nostres estudis la regidora Reyes Muñoz, qui ens ha parlat de la Memòria del 2016 de la Regidoria de Serveis Socials. Finalment, hem acabat parlant amb Joan Giménez, de la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals, la CRAC, sobre la Mostra Internacional de Dansa Popular que tindrà lloc diumenge, a partir de dos quarts de set de la tarda, al Teatre Auditori del Mercat Vell i on es podran veure grups de Mèxic i el Senegal.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Oriol Mor, regidor de Cultura i Educació; María José Morcillo i José María Sebastián, tècnics de Joventut; Maite Martín, presidenta de l'Associació de Veïns de Sant Andreu; Reyes Muñoz, regidora de Serveis Socials; i Joan Giménez, president de la CRAC.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal