fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
L'Ajuntament ret un càlid comiat a Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera -Plens- 07/07/2017

L'Ajuntament de Ripollet va oferir el 6 de juliol un càlid comiat a l'exalcalde Juan Parralejo i a les regidores socialistes Rosa Martín i Mar Viera en un Ple Extraordinari on tots tres van renunciar a les seves actes com a càrrecs públics al consistori. En un plenari ple de gom a gom es van reunir amics familiars i personalitats vinculades als tres membres del grup municipal del PSC, on es podien veure cares conegudes com el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, a més de diversos alcaldes i alcaldesses i membres de la Federació Catalana de Municipis.

L'Ajuntament ret un càlid comiat a Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera -Imatge 1-L'Ajuntament ret un càlid comiat a Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera -Imatge 2-L'Ajuntament ret un càlid comiat a Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera -Imatge 3-L'Ajuntament ret un càlid comiat a Juan Parralejo, Rosa Martín i Mar Viera -Imatge 4-
Agraîments
En els seus parlaments, Mar Viera va agrair a Parralejo el seu suport per ser regidora i va fer extensius els agraïments als seus companys de partit, als membres de l'oposició, al col·lectiu d'Educació i a la seva família.

Rosa Martín va definir el sentiment d'aquell moment d'orgull per la feina feta durant més de 20 anys, una feina que va qualificar d'apassionant. També va fer agraïments als treballadors de l'Ajuntament, als regidors "malgrat les diferències polítiques", a les entitats del municipi i als seus companys de partit. Finalment, va assegurar que marxava amb "la sensació que he contribuït a millorar la vida dels veïns i veïnes".

Juan Parralejo, per la seva banda, va definir el dia "d'important" i va realitzar un extens balanç de mandat que va qualificar de "positiu", tot i que també va reconèixer errors i que "hi ha coses que es podrien haver fet d'una altra manera". Malgrat tot, l'exalcalde va apuntar que durant la seva gestió "sempre hem anteposat per sobre de tot els interessos dels veïns i veïnes" i va subratllar que va deixar un Ajuntament sanejat econòmicament.

Cordialitat i respecte
Durant les intervencions de l'oposició, la regidora no adscrita, Mònica Laborda, va manifestar el "plaer" per haver compartit aquests dos anys de legislatura i va destacar que es tractava de "persones íntegres i coherents" i que "els trobarem a faltar". La regidora d'ERC-JpC, també els va desitjar sort "en la nova etapa que ara comencen".

El regidor del PDECAT, Xavier Peñarando, va destacar que el Ple Extraordinari de dijous era "diferent", perquè s'estava acomiadant "companys amb qui la nostra formació política hem compartit molts moments junts i hem participat en el creixement del nostre municipi". Finalment, va tenir un record personal per a cadascun dels tres membres del PSC, especialment per a Parralejo i Martín "pel temps passat en col·laboració".

El regidor del PP, Víctor Diéguez, va destacar la bona relació personal amb els regidors del PSC i la resta de formacions i va remarcar que Ripollet és un exemple de convivència. Malgrat que els tres regidors de Ciutadans no van poder assistir al Ple per motius laborals, l'alcalde va llegir una nota del seu portaveu, Josep Gabarra, on recordava els seus inicis al mateix temps que Parralejo i Martín, dels quals, juntament amb Viera, va assegurar que guardarà un grat record.

Del PSC, el primer secretari del partit a Ripollet, Luis Tirado, va remmemorar com ha canviat i millorat Ripollet gràcies a la tasca de l'equip de Parralejo quan era alcalde. En aquest sentit, va manifestar que "hem d'estar orgullosos de la feina en millorar la condició de vida dels veïns i veïnes, una tasca que només es pot fer amb dedicació, honestedat i honradesa". També va destacar el fet que el PSC deixés l'economia de l'Ajuntament sanejada i va agrair la feina als tres companys. "Podeu anar amb el cap ben alt", va afegir.

Del grup municipal de Decidim, Pilar Castillejo va recordar que un acte com aquell entrava dins "la normalitat democràtica", però va reconèixer que era "un dia important perquè el seu treball és l'herència que rebem ara com a govern i com a veïns i veïnes, són història d'aquest poble". Castillejo va desitjar també que els nous regidors i regidores del PSC comenci "una nova etapa de cordialitat per arribar a l'objectiu comú".

Finalment, l'alcalde, José María Osuna, va destacar el tracte "cordial" que hi ha hagut amb el grup municipal socialista "tot i la disparitat de criteris" i va agrair la dedicació de tots tres "a l'Ajuntament i al poble de Ripollet" perquè "la tasca de regidor o regidora no és fàcil perquè necessita temps i hi ha molta limitació de recursos que sovint suposa frustració per no poder arribar on un voldria".

En acabar el Ple, l'alcalde va lliurar a Parralejo, Martín i Viera uns gravats de Liliana Figini i a l'exalcalde també un àlbum de fotos del seu pas per l'Ajuntament de Ripollet.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal