fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Ot Dalmau, Claudia Aguado i Anna Rabassa, medalla en el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic -Esport- 04/07/2017

Els patinadors del CPA Ripollet Ot Dalmau i Claudia Aguado (Cadets) van aconseguir la medalla de plata en el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic, que es va celebrar entre els dies 28 Juny i 1 Juliol a Banyoles (Girona). El patinador Ot Dalmau, que ja havia aconseguit medalla d'or en els Campionats de Barcelona i Catalunya va fer un gran campionat, col·locant-se des del primer moment en una segona posició que va mantenir fins al final. De la mateixa manera, Claudia Aguado, que va ser segona al Campionat de Barcelona i tercera al Campionat de Catalunya, també va mantenir la segona plaça aconseguida en el programa curt fins al final.

Ot Dalmau, Claudia Aguado i Anna Rabassa, medalla en el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic -Imatge 1-

En la categoria Juvenil Femení, Anna Rabassa, or al Campionat de Barcelona i plata al Campionat de Catalunya, va aconseguir la medalla de bronze en un disputat campionat mantenint també la tercera posició de principi a fi.

Aquests tres patinadors, entrenats per Janet Ruiz, van mostrar un elevat nivell de patinatge, destacant per la seva interpretació en els respectius programes i pel seu gran treball coreogràfic.

Ot, Claudia i Anna han estat convocats pel Comitè Nacional de Patinatge Artístic per disputar el Campionat d'Europa en categoria Cadet i Juvenil, que se celebrarà entre 28 de juliol i 6 d'agost a Asiago-Roana(Itàlia).

Foto d'esquerra a dreta: Janet Ruiz, Claudia Aguado, Ot Dalmau, Anna Rabassa i Llorenç Alvarez.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal