fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Patronat d'Ocupació acull una xerrada informativa sobre un Curs d'Iniciació de Tècnic Esportiu -Esport- 27/06/2017

Aquest dimecres, 28 de juny, es realitzarà una sessió informativa sobre el Curs d'Iniciació de Tècnic Esportiu (CIATE) que organitzarà el Patronat d'Esports durant el mes de juliol. La xerrada informativa es durà a terme a partir de les 11 hores al Patronat Municipal d'Ocupació, al carrer de Sant Sebastià, 26.

El Patronat d'Ocupació acull una xerrada informativa sobre un Curs d'Iniciació de Tècnic Esportiu -Imatge 1-El Patronat d'Ocupació acull una xerrada informativa sobre un Curs d'Iniciació de Tècnic Esportiu -Imatge 2-

Durant la sessió, s'informarà les persones interessades sobre el curs i els requisits d'inscripció. Cal tenir en compte que el curs està adreçat a major de 16 anys, i és gratuït per a aquelles persones inscrites en el Servei d'Ocupació de Catalunya. El curs CIATE començarà el 10 de juliol i acabarà el dia 24. L'horari del curs és de dilluns a divendres, de 16 a 20.30 hores. Per a més informació, us podeu adreçar al Patronat Municipal d'Ocupació (c. de Sant Sebastià, 26) o al telèfon 935 807 642.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal