fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Arrenquen els actes per commemorar el Dia per l'Alliberament LGTBI -Societat- 27/06/2017

L'Ajuntament de Ripollet arrenca els actes de commemoració del 28 de juny Dia per l'Alliberament LGTBI. El programa d'actes comença aquest dimarts, 27 de juny, amb la presentació del llibre Sankt Pauli, un altre futbol és possible, amb els seus autors Natxo Parra i Carles Viñas. L'acte de presentació es durà a terme al camp de futbol de l'Industrial, a partir de les 19 hores, i hi col·labora l'EFB Ripollet. El llibre explica l'experiència del Sankt Pauli, un club de futbol de la Segona Divisió alemanya, nascut en un barri obrer d'Hamburg. A més d'unes arrels profundament comunistes i anarquistes, en els darrers anys el club s'ha declarat oficialment antifeixista, antiracista, antisexista i antihomòfob.

Arrenquen els actes per commemorar el Dia per l'Alliberament LGTBI -Imatge 1-Arrenquen els actes per commemorar el Dia per l'Alliberament LGTBI -Imatge 2-

Aquest primer acte es complementa amb l'estrena de l'exposició fotogràfica Vivint la Diversitat, en la qual hi col·labora l'entitat GAG (Grup d'Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals). La mostra es podrà visitar fins al 24 de juliol, al vestíbul del Centre Cultural.

Foto: Imatge de l'edició de l'any passat.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal