fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de març de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Cultura- 16/06/2017

Ripollet celebra aquest cap de setmana una nova edició del Corpus. El primer acte tindrà lloc aquest dissabte, 17 de juny, amb la recollida i tallada de les flors, que es durà a terme al carrer dels Afores, 11, a partir de les 17 hores. Aquesta activitat està oberta a tothom. El dia gran, però, arriba diumenge, amb la gran mostra de catifes florals pels carrers de la vila.

Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Imatge 1-Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Imatge 2-Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Imatge 3-Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Imatge 4-Arriba una nova edició del Corpus a Ripollet -Imatge 5-

Actes de diumenge de Corpus
A partir de les 7 hores, els carrers del nucli antic de Ripollet es començaran a omplir amb les catifes florals. La mostra i visita de les catifes es realitzarà de 12 del migdia fins a les 20 hores del vespre. Enguany, la Mostra compta com a convidada a la delegació italiana de l'Associacione Infioratori di Guspini, de Sardenya. Com no podia ser d'una altra manera, durant tot el dia, es podrà gaudir de l'ou com balla en el pati de l'absis de l'església, al carrer Nou.

Entre les 11 i les 14 hores, es podran visitar al c. dels Afores, 14, les exposicions Les maquetes de la Sagrada Família, Corpus 2016 (a càrrec d'Acció Fotogràfica Ripollet) i la mostra fotogràfica de les catifes elaborades a El Vaticà, Mèxic i Malta. A les 12.30 hores, la plaça d'en Clos acollirà una ballada de sardanes a càrrec de l'entitat Ripollet Sardanista.

A la tarda, les activitats del Corpus continuaran amb la Missa solemne a l'església de Sant Esteve, a partir de les 18.30 h, que continuarà amb la processó (19.30 h) pels principals carrers del centre de la vila, amb l'acompanyament de la banda de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès.

L'exposició de les maquetes de la Sagrada Família

L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va assistir a la inauguració de l'exposició de maquetes de la Sagrada Família que es pot visitar al número 14 del carrer dels Afores fins al 22 de juny. L'acte d'inauguració va tenir lloc a les 20 h i va ser presentat pel president de l'associació Cultura i Tradició, Pere Padró.

Padró va explicar que la mostra és el primer acte del Corpus d'aquest any. L'exposició ha estat cedida per la Junta Constructora de la Basílica de la Sagrada Família i compta amb quatre peces: un tros de volta, un capitell, un pinacle i una reproducció de com quedarà el temple de Gaudí un cop finalitzades totes les obres.

J.S./E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal