fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Obertes les inscripcions als tallers d'estiu gratuïts de Ripollet Ràdio -Comunicació- 15/06/2017

Ripollet Ràdio torna a organitzar, per sisè any consecutiu, els tallers de ràdio d'estiu. En aquests cursets, de caràcter gratuït, es donen nocions sobre el funcionament del mitjà radiofònic, locució, producció de programes de ràdio i específiques sobre informació esportiva. Consistirà en un total de quatre sessions teòric-pràctiques, que s'ha previst fer els dissabtes de juliol al matí. Segons la demanda es crearan grups de nivell inicial, avançat i d'entitats. Com és habitual, comptaran amb la participació de col·laboradors i entitats de la ràdio que explicaran la seva experiència.

Obertes les inscripcions als tallers d'estiu gratuïts de Ripollet Ràdio -Imatge 1-Obertes les inscripcions als tallers d'estiu gratuïts de Ripollet Ràdio -Imatge 2-

Els tallers estan pensats perquè les persones i associacions interessades puguin introduir-se en el món de la ràdio i, si es dóna el cas, ajudar-les a preparar un projecte de programa. Com a novetat, també es donarà formació sobre tècniques de com parlar en públic, que els servirà de cara a la presentació dels seus actes.

La inscripció s'ha de realitzar a través del formulari de contacte de la web de l'emissora municipal, deixant les dades personals i motivacions per fer la formació. La preinscripció també es pot fer presencialment als estudis de l'emissora, situada a la rambla de Sant Jordi, 6, 1r.

Incorporació de nous programes
Actualment, l'emissora municipal compta amb un total de 40 programes, entre setmanals, quinzenals i mensuals, realitzats per prop d'un centenar de voluntaris i una desena d'entitats. Aquests espais es realitzen principalment durant la franja de vespre i nit i dimecres i divendres al matí. Amb aquesta convocatòria de cursos es vol donar entrada a nous col·laboradors i entitats i cobrir les vacants que puguin sortir i també continuar potenciant la informació esportiva i la franja dels matins.

E.P.AGENDA

Revetlla de Sant Joan al brollador del parc dels Pinetons

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal